Onderhoud / Reparatie

Goed onderhoud aan uw auto is van groot belang. Het voorkomt onnodige slijtage en uw auto gaat langer mee. Met een regelmatige onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. René CarTechnics biedt een vakkundige onderhoud service voor alle automerken ongeacht type of bouwjaar. Wij bieden kwaliteit, snelheid en goede service.

Kleine beurt
Bij een kleine beurt vervangen we de olie en het oliefilter. Indien nodig vullen we de vloeistoffen aan. Denk hierbij aan rem-, koel- en ruitenwisservloeistof.

Tussen beurt
Bij een tussen beurt vervangen we de olie en het oliefilter. Ook vervangen wij het interieurfilter en de remvloeistof. Indien nodig vullen we de overige vloeistoffen aan. Denk hierbij aan koel- en ruitenwisservloeistof.

Grote beurt
Bij een grote beurt vervangen we de olie en het oliefilter. Ook vervangen wij het lucht-, en interieurfilter, de bougies en de remvloeistof. Indien nodig vullen we de overige vloeistoffen aan. Denk hierbij aan koel- en ruitenwisservloeistof.

Bij alle beurten voeren wij een visuele inspectie van uw auto uit. Indien nodig vervangen wij in overleg met u defecte of versleten onderdelen.

Uw auto kan er voorlopig weer tegenaan en u kunt met een gerust hart de weg op.

Reparaties
René Cartechnics beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van reparatie en diagnose. Wij beschikken over de nieuwste geavanceerde apparatuur en kunnen u in de meeste situaties snel weer de weg op helpen.

P1080931